29.12.2013

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Bir insan her yıla umutla başlamak ister, bir önceki yılda olan kötülüklerin bir sonraki yılda olmamasını ister. Esasen sıradan günlerden bir farkı olmayan yıl dönümü, yıl başlangıcı; tarihin ona yüklediği anlam yüzünden yeni yıl anlamını alır. Yeni bir sayfanın temelleridir, yeni yıl...

Giden Yıl...

2013 de bu niyetle yola çıkılarak bir başlamıştı. Fakat pekte beklenen olmadı, hani gelen gideni aratır denir ya. Bizdeki ise: "Gelen yıl giden yılı arattı". İnsan eğer hayatın standart kaybedeni ise hayatı boyunca bütün uğursuzlukların pençesinde olur. Uğursuzluklar ve kaybetmek sel suları gibidir, önüne geleni alır ve götürür. Seni ölüme doğru sürüklemesi gereken sel suları, aslında seni öldürmez sana acı verir. Oysa 2013 ne umutlarla başlamıştı.

2013, Ruhsuz Atmaca için özel hayat olarak tam bir kayıp yılı oldu. Hani, "Bir bitte kurtulalım senden!" şeklini aldı. Geri dönüşü olmayacak, yerine konulmayacak parçalar hayatından o sel sularıyla gitti. Fakat, blog hayatı olarak ise güzel bir dönem oldu. Gerek popülaritesi, gerekse yazma pratiği açısından güzel bir sene geçti denebilir. Kapsam olarak birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundum. Ve yararlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir önceki yıla oranla daha fazla yazıyla okuyuculara ulaştım ve yeni blogglerla tanışma fırsatı buldum.
Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Gelelim 2014'e, başta bu yazıyı okuyan herkese mutlu, huzurlu ve istediklerinin olduğu bir yılın olmasını temenni ediyorum. Umarım da böyle olur. Bu yıl yoğunluktan kurtulabilirsem, uzun zamandır kullandığım Ruhsuz Atmaca'nın şablonunda belirli düzenlemeler yapmayı planlıyorum. Daha interaktif olabilecek bir düzenin insanlara, okuyuculara yarar getirebileceğini düşünüyorum. Bunun dışında daha kapsamlı ve blogun standardında ve bir önceki seneden daha fazla sayıda yazıyla okuyuculara ulaşmayı planlıyorum. Daha fazla kişinin desteğine alarak, daha fazla kişiye ulaşmak istiyorum. Bloga, "Misafir Yazarlık" bölümü açmakta planlar arasında ama kapsam olarak bu blogun yapısına uymadığı için düşük ihtimal. Umarım gerçekleşir. (Not: bu yıl içinde yetişirse bir kitap fikrimde var fakat yeterliliğim konusunda teredütlerim olduğu için, daha düşünce aşamasında.)

Yeni yıl insan hayatında kavramsal bir tanım, psikolojik olarak yeni bir başlangıcı startı veriyoruz. Umuyorum ki gelen yıl bu sefer giden yılı aratmaz. Hayatımızdaki startı veremden önce ön bir iç değerlendirmemizi yaparak bu yılda daha az günah, daha az kalp kırmaya çalışalım. Herkesin yeni yılı, yeni umutlar ve yeni mutluluklara olsun...


2 yorum:

  1. İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler sevgili dostum. Umarım yeni yıl senin içinde hayırlı ve uğurlu olur. Her şey gönlünce olur.
    Bu arada bu şablondan tut başka aklına gelen ne kadar değişiklik varsa benimle görüşmeden girişme bir ara artık vakti geldi sanırım :) buluşalım ve birlikte de güzel projeler yapabileceğimize inanıyorum ben ;) aklımda bu konuda bir kaç fikir oluştu. Sağlıcakla kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumun temennin için, inşallah seninde dilediklerin arzuladıkların gerçekleşir, bayağı yoğun bir dönemdeyim atlatabilirsem, inşallah diyeyim. :)

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam