17.02.2014

Ama Olmuyor!

Şuanda biri gelse çekse silahı vursa beni alsa bütün günahlarımı benden sevaba girse ne hoş olurdu. Yok olmak, kaybolmak istiyor insan. Olmayan durumlara, olmayan anlamlara haykırmak... Kendisine verilen ama bir türlü sahip olamadığı bu bedenden bir yalanla kaçmak, kurtulmak istiyor. Biriktirdiği umutları, yaşamak istediği umutları harcamak istiyor ama olmuyor!

Hep denklemler arasında sıkışıyoruz, kayboluyoruz; kayboldukça kirletiyoruz benliğimizi. Varlığımızın yegane temelini yaşamak diye betimlerken, yaşamayı oksijen alıp, karbondioksit vermek olarak sanıyoruz. Bilmediğimiz bizim olmayacak kişilerden anlamlar arıyoruz. Onları bizimle olmaya, bizim olmaya zorluyoruz, ama olmuyor...
Evanescence Candır
Hayat bize tutunacak nedenler verir, azda olsa...
Hep çocuk kalmak istiyoruz haklı olarak. Bu ruhu çocuk bedeninde hapsetmek ve bir daha oradan çıkarmamak. Sulu şakalar yapmak, sonsuza gülerek koşmak istiyoruz. Belki mutluluk, hayatının anlamını bilmediğimiz o çocukluk sahnelerinde mevcuttur diyoruz. Ne kadar kitlemek istesekte bedenimizi çocukluğa, ne kadar yalnız çocuksu kalmak istesekte bu bedeni, ama olmuyor...


Amy Lee
Hayatın verdiği anlamları, anlamlandrımak gerek...
Hep elimizin yanında bir el istiyoruz, bizimle her yere gelmek isteyen. Hep gözyaşlarımızın yanında gözyaşları istiyoruz, bizimle ağlayan.Hep bizi arayan, bizimle olan bir varlık istiyoruz.  Hep ben demeyen, biz diyen, susmayan ağzıyla aşkı bağıran, her defasında varlığımızdan bahseden bir beden istiyoruz, ama olmuyor!


Evanecence- My Hear İs Broken


12 yorum:

  1. Belki de olmaması gerekiyordur ;) Bunların hepsinin ya da her istediğimizin olduğu bir dünya düşünsene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kuruyoruz da onlar parçalıyor o kötü, küçükken kumdan kaleler yapardık onlar yıkardı. :)

      Sil
    2. Yani olmuyor, olmuyor istesem de ( al işte önce Evanescence üstüne de Emre Altuğ patlattım çay içerken ne hale geldim dostum sayende evrensellik patlaması yaşıyorum )

      Sil
    3. Evanescence dinlerken çay içiyorsun hadi onu geçtim, ondan sonra Emre Altuğ dinliyorsun. Hemen sesiz bir ortama geçip 5-6 dakika boşluğu dinle ve kendine gel :)))

      Sil
    4. Onu diyorum ya işte yemeğimi yedim çayımı aldım bir bakınayım dedim ne oluyor ne bitiyor. Şu girdiğimiz moda bak Allasen :) dur yapacam dediğini :)))

      Sil
    5. Hahaha, Modumuz şaşmış :))) Tam keyfi almışken, yazı hazımsızlık yapmıştır :)))

      Sil
  2. Olmadıklar yüzünden yaşama tutunuyoruzdur belki

    YanıtlaSil
  3. bizim canımız cennet istiyor o da dünyada olmuyor işte :)
    Aklıma bi şarkı geldi murat bozunmuydu kimindi olmuyor diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim kendini cehennemde zebanilerin yanına koyar ki! :)))

      Sil
  4. Usta öyle kolay olsaydı her şey, birisi can alınca kurtuluş olsaydı, kaybolmak olsaydı, yok olamakla her şeyin bitmesi olsaydı ah keşke ve keşkeler olsaydı yok olmakla biter miydi? desem asla bitmeyeceğini bile bile ölümü seçmem gerekirse bu Dünyada olacakları kucak açar, onların yok olmalarını seyrederdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünya biter böyle şeyler bitmez, bizde böyle şikayet ederiz :)))

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam