14.02.2015

On Dört Mü Şubat...

"Bugün sevgililer günü erken kalkın gençler, 
Sevgiliniz sizi bekler... 
Giyelim en güzel giysileri, 
Elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim sevgililerimizi..." diyerekten rahmetli Barış Manço abimizin şarkısını mahvederim. Çok zor bir gün gençler, kutlsan ayrı kutlamasan ayrı... (Yazıyı okumadan geçmişi hatırlayabilirsiniz--> 1 - 2 )

Kutlasan kapitalizmin kurbanısın, kutlamasan ayrılığın mahkumu. Ah ah, hep bir oyun hep bir oyun bu günler, der; sevgilisi olmayan benim gibi insanlar. İnsan sevecekse bunu neden bir güne, bir saat dilimine sığdırabilir ki. Niye sığdırsın kardeşim, seviyorsan her gün sana sevgililer günü, seviyorsan her gün o cep yanacak.

Ateyizlerin bile açıklayamadığı bu günde kurulan onca hayallerin, çiçekle sonuçlanması çiftler arasında neden olduğu gerginliği hiç kimse anlatamaz bir bünyeye. Hele ilk sevgililer günüyse yandın be kurban. Hele 14 Şubat'ta çıkmaya başladıysan çifte tarife yandın, kurban.

Sevgilisi olan aldığı tepkiler üzerine için atar yapmak güzel tabi. "Sanane karşim, gün benim günüm, sevgili benim sevgilim..." Rahat olmak böyle bir şey olsa gerek; peki bu zor günde yokluk çekenlere, onların hiç mi hakkı yok bu günü kutlamaya! Ya tam 14 Şubat arifesinde ayrılanlara, -gel ki onların taktiği bu da o ayrı- ya bu günün arifesinde metrobüste son şansını deneyen gence ne demeli! Bakın yarın bir gün bizim durumumuza düşersini o zaman vururuz kırbacı...

Aslında unutmuştum ben bu günü ama, fakat, lakin yakın zamanda yokluk çeken bir arkadaşın numara sallayarak beni bulduğu -zaten bütün anormalle(a)r beni bulur- bana attığı mesajı görene kadar her şey değişti, anladım ki bir sıkıntı var birileri yokluk çekiyor. (Cinsiyetimi sorgulamama bile neden oldu orası kötü? Biri çıkıp kızsın sen! nöff iğrenç!)  Peki neden? Sonra takvime gözüm ilişti ve "Aman Tanrıııııımmmmmm!"
Sevgililer Günü
Siz yokluk nedir bilir misiniz?

Yokluk çekeni yokluk çeken anlar, fakat neden hala S.O.K. kurulmuyor. (Yanlış anladınız açıklayayım; S.O.K.=Sevgilisi Olmayanlar Kulübü) Böylece bugünün mağdurları bir araya gelip bir takım stratejiler geliştirebilir. Belki çapraz eşleşme ile birlikte olabilirler.

Neyse bugünü kutlayanların için yapabileceğimiz tek şey evlerine ateş salınsın tarzı beddualar değil de, Allah akıl fikir versin sonra bize de bir sevgili nasip etsin, gibi dualar olabilir dermişim. Bunun dışında Ruhsuz Atmaca blogu olarak yürüttüğüm bugünde mutlu olmak isteyenler için günübirlik sevgili hizmeti devam ediyor ama daha buna başvuran olmadı, iki senedir tek başvuru olmadı yazıh yazıh. Eğer dardaysanız, onun var benim yok mu diyorsunuz? Arkadaşlar arasında alay konusu mu oluyorsunuz? Aynaya baktınız güzelim ama çekici değilim mi diyorsunuz? Başvurun değerlendirelim... Neyse çok saçmaladım saçma gün için; malum ülkede sıkıntısız, cinayetsiz gün yok, birazcık olsun eğlendireyim dedim umarım başarmışımdır. Sevgiyle kalın...

23 yorum:

  1. Allam yaaa cok yasa sen :) elbette cok eglendim. Ve su kotu haberlerin ustune iyi geldi. Herkese sevgiyle dolu. Kotu insanlardan uzak . Hergunu askla gececek bir omur diliyorum♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha ben teşekkür ederim, eğlendirmek güzel şey, mutluluk herkesin olsun... :)

      Sil
    2. nerelere kaybldun Ruhsuz? iyisin de mi 10 gün olmuş ses çıkmadı senden yoklama yapiyom :D

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim, ama galiba Ruhsuz Atmaca vahim sona doğru gidiyor :)) Bilmiyorum bu ara yazasım yok sebepsiz yere...

      Sil
    4. ayy dur yaa noluyosun :(
      ilham gelmiyodur bana da gelmiyo *-*

      Sil
    5. Bilmiyorum ki neyse bırakma sadece şakasına bakalım hastayım ondan bir şey yapamıyorum bu aralar, birde üniversite başladı derslere adaptasyonu tamamlandı mı , aktif olarak sahalara geri gelicem :)))

      Sil
    6. Ya bırak hastayım ayaklarını
      Ayy bak ne hatırladım hani sen benim blogun tasarımına el atacaktın? Bence bunu yapmadıgın için yazı yazamıyorsun. Neticede sen sözünde duran bir karadenizlisin. O yüzden rahat degilsin. Anlıyorum ben seni kanka ya hiç üzülme sen yaparsın bir tane tasarım mı her neyse hemen sonra herşey yoluna girer :)))))

      Sil
    7. Kanka nedir yaw? Bilmiyorum ki, bir şeyler eksik bu ara bu hastalıkta büyük bela oldu bana, sonum hayır ola. Tasarımı yaptıracak eleman hala bulamadım onunda etkisi var tabi. :))

      Sil
    8. Alışamadın bi türlü şu lafa ya neyse. Nasıl ya sen yapmayacak mıydın tasarımı? Yanlış mı hatırlıyorum :)

      Sil
    9. Uygun fiyata ya da ücretsiz yapan birini bulursam pek tabi yapıcam ama bilmiyorum daha bulamadım :)))

      Sil
    10. Tanrimmm kandiriliyorum gibi hissediyorum :D
      Benim blogtan bahsediyorsun degil mi? Oranin tasarimi. Uygun fiyat derken valla benden tek kuruş çıkmaz sölim yani :D

      Sil
    11. Oww çok yanlış anladım. Yav banner anlamında diyorsan ben elle çizerim ama dijital ortama aktaracak kişi şuanda onu yapmayacak kadar meşgul. Ama şablon diyorsan elimde bir tane vardı bulursam sana atarım artık nasıl uygularsın bilmem. :)

      Sil
  2. Hiç bir şeyi abartmadan dozunda yaşamak :)) Her gün sevilmeli sevgili, sadece bugün değil, her gün özel olduğu hissettirilmeli. Ama evrensel bir kutlamaya dönüşen bu günü de yok saymamak gerek diye düşünüyorum. Kapitalizme uymadan kendi el emeğimle yaptığım kurabiyelerim ve minik hediyelerim var daha ne olsun :))
    Gün kutlu olsun, kutlayana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo sizinkisi aslında en romantik olanı keşke herkes sizin gibi düşünse, kutlasa... Bende işin şakasındayım, insanlar bir gün bile olsa mutlu olabiliyorsa varsın kutlansın çılgınca :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Yazı amacına ulaşmıştır teşekkür ederim :)))

      Sil
  4. Sizler de olmasanız gülemeyeceğiz ama ben Buypasa.com a alışveriş yapmaya gidiyorum isteyen bana katıla bilir.

    YanıtlaSil
  5. Yazık degil mi ya cevap verseydin sevap point alırdın hahaha :)))

    YanıtlaSil
  6. iki gündür yazılarınızı okuyup okuyup monitör ekranına gülüp duruyorum vallaaa ofiste adım deliye çıkacak sonunda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ne güzel işte fazla iş vermezler sana :)))

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam