20.03.2015

Seçim Vaadi: "Kabüs"

Tam hastalığı atlattım, kurtuldum demiştim ki her şey; bir seferlikte olsa bindiğim metrobüste yeniden tersine o pis -güzel bir bayanın- hapşuruğuyla başladı. Mikropları biriktirip biriktirip bana transfer etti kendileri. Şimdi gelelim "Kabüs" başlığına; aslında bu asrın ulaşım aracının adının bu olmasına karar verdim. Çünkü Fatih gemileri karadan yürütürken biz daha otobüsü düz yolda yürütemiyoruz...

Bakın şimdi böyle eğlence, lunaparklar falan çok sanal kalan, yapay olan şeyler ama biz şimdi asrın bu projesini onların yerine koyarsak bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. Ve getirisi de ucuz, zaten herkes bu aracı kullanıyor. Hem taşımacılık hem eğlence. Aslında seçimlere az kalmışken bende bir partiden aday adaylığımı koyup bu projenin öncüsü olabilirim.

Çok amaçlı bıçak gibi bir yapısı var; türlü türlü aktiviteler yapabiliyorsunuz; gelin isterseniz bunları sıralayalım:

1- Koltuk Kapmaca:
Mecidiyeköy'desiniz ve işten çıkmışsınız, kıyamet günü provasının tam ortasına akbilinizi basıp kafanızı kaldırdığınızda tanık olacaksınız. Sizin gibi hesap gününde defterinin hangi tarafa ağır basacağından şüpheli olan bir ton insan, sinirli yüzlerle gelecek sefere oturma niyetinde bulunur.

Ve bu kalabalık otobüsün gelip kapıyı açmasıyla "Allah Alah, hurra" sesleriyle koltukların kapma yarışına giriyor. Eee ne demişler; "Metrobüs/Otobüs/Kabüs binenin, yer kapanın..." Şimdi şöyle düşünelim önceden köylerde, mahallelerde, türlü eğlencelerde falan evde yemek yediğimiz masanın sandalyelerini koyarak oynadığımız koltuk kapmaca oyunundan neyi eksik... Gelenekler yaşıyor gardaş, mutlu olmalısın...

2- Ücretsiz Barfix
Günümüzün yeni trendi olan erkekler için kaslı (şişme) vücut, kadınlar için ise s-eksi- vücut olayında spor salonlarına akıtılan tonlarca para, boşa giden onca gün var. Oysa ki hem ulaşım yapıp; hem de spor yapmak mümkün. Nasıl mı?

Aslında çok basit sadece ve sadece bizim Kabüs'lerimizde. Tek yapmanız gereken ayaktayken tutacaklarda bir ileri iki geri, sonra da kendimizi iki kere yukarı çekmek bunu günde 10 sefer yapın erkeklere baklava kadınlara, baklava olmasa da onun gibi bir vücut vaad ediyorum...

3- Ücretsiz İzdivaç
Evde mi kaldınız? Açılamam mı diyorsunuz? O zaman Kabüs'e binin bizde sizi everelim. Bu da bir diğer vaadim. Biraz garantili değil ama sonuç alacağımızdan eminim; en azından kısa mutluluklara vesile olacaz. Biliyorsunuz ki toplu taşıma araçlarını sadece evliler değil; bekarlarda kullanıyor. Ve 50 kişilik araca 500 kişi bindiği için bir kere de size uzun çöp gelme ihtimali yüksek, biz bunu size sağlıyoruz tek yapmanız gereken size yaptığımız ortayı gole çevirmeniz.

4- Ücretsiz LunaPark 
Şimdi gidip insan sırf korkmak, kusmak için gondola o kadar para akıtırken biz size bunu her türlü etkinlik arasında sunuyoruz. Kabüs, gondoldan daha korkunç ve daha adrenalin barındıran bir araç. Özellikle iş çıkış saatinde daha bir eğlenceli oluyor hele ki seferler aksarsa.

5- Yetenek Sizsiniz
Bu uygulamada öyle Acun'un Yetenek Sizsiniz programındaki gibi para vermiyoruz ama her makine gibi bu araçta arıza yapıyor ve iterseniz size bir kas yeteneği ve güç katıyor. Ayrıca konvoyda bulunan bayanların "Ne kuvvetli erkek keşke benim olsa..." gibi gülüşler ve bakışmalar attığına da emin olabilirsiniz.
Kabüs
Bu yeniliğin adı: Kabüs. Sadece çekirdek fiyatına...
Neyse aday adayı olsan projemde hazır, elimizin altında bulunan bir nimeti insanlığın yararı için eğlenceli hale getirmek vatana millete hizmet. Bakalım düşünce sürecini atlattıktan sonra son kararımı verecem. Projeyi geliştirmek için her türlü örneği yorum vasıtasıyla belirtiniz, yeniliklere açığım. Bugünde bu lanet dünyada bir tebessüm için yazdığım yazımın sonuna geldim. Umarım keyif almışsınızdır... Sevgiyle Kalın...

58 yorum:

  1. öncelikle geçmiş olsun.. ağzını kapatacak mendili olmadıktan sonra miss turkey olsa ne olur :D cinsiyetler arası resmi olmayan anlaşmalara göre mendil taşımak hemcinslerimin görevi..
    seçim vaadine gelirsek : KABÜS
    koltuk kapmaca ve otobüse ilk binen olma konusunda bir numara olduğumu buradan belirtmek istiyorum :) bu konuda oldukça iddialıyım..iki yıl 30 kişilik serviste 50 kişi gidip yolculukların %90'ını oturarak yapmışlığım var :) eh oturunca vücut çalışmaya gerek olmuyor o yüzden 3.şıkka geçiyorum.. Allah otobüsten koca bulduracak kadar düşürmesin o.O o hale gelmeden evlenirim herhalde sanırım..çürütecek bu okul beni T_T neyse 3.şık cebimizde alternatif zevc bulma yolu olsun :D
    4. gondola hiç binmedim, ileriye dönük planlarımda da yok. 4'ü geçtik..
    5. biraz 3.şık ile dolaylı yoldan bağlantılı olmuş.. :D :D ama kabüs yolda kalırsa tabanvay ile devam eder, sonraki duraktan yenisine binerim :D itilecek de gidecek de..oo uzun iş o :D
    5 maddenin üçü beğeniyle geçmiş, diğerleri için blogun başka üyelerine sorulması gerektiğine karar verilmiştir :D
    not: lütfen yolladığım mimin kabüs planlarını anlatmana engel olmadığını söyle :D
    not2:hain değilsin, film süperdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın, vallaha hemcinslerin genellikle karşıdan bekledikleri için ve sürekli ezildik dediği için bu hanfendi de onlardan biri olabilir ama güzeldi yani :)))
      Seçim vaadine gelince Otobüslerde koltuk kapmaca yarışmaları düzenlemeyi planlıyorum. Sen kesin kazanırsın o zaman :))) Vücut olayı aslında spora para vermek istemeyen öğrenciler, ev hanımlarına ideal :))) Gondolu tatmalısın ki bu da Kabüs'le olur. Kabüsü erkekler itiyor kızlar erkekleri kesiyor. Hatta bunda da kızların/kadınlar jürliğinde bir yarışma yapılabilir. Haha olsun bir tane bile beğendirdiysek ne mutlu bana :)))

      Not: Yok ya ne demek, öyle bir şey olduğu zaman ben mimi genellikle yapmıyorum. Ben genellikle bu blogda planladığım şeyleri yazımıyorum. Anlık çıkan şeyleri yazıyorum. Hatta bazen yorumlarda belli cevaplar veriyolar yazıyla ilgili onu bile hatırlamıyorum. Eğer planlıyarak yazsam 2,5 sene yazmazdım. Ama mimden önce aklımda bir şey vardı. Mim daha cazip geldi onu yaptım.
      Not2: Bu konuya gelince alındım, hatta odamın bir köşesine geçip ağlıyorum. Kalbim kırıldı, parçalarını toplamadım bile ühüh ühühh :)))

      Sil
    2. yok 3 tane beğendim :D tutar bu fikir.. şimdi sana bi parti kurmalı :S
      kazanana ne ödül veriyorsunuz ?? ben profesyonel kuru boya istiyorum :D yol parasını da ödeyebilirsin :) spora para vermemek için yürüsünler.. günde 10000 adım diyip sloganı da bırakırım buraya :D 10000 adım sonra kardio için kabüse binebilirler..
      gondol çok korkunç geliyor bana.. ve diğer şeyler.. en son geçen sene dönen balerin mi ne diyorlar ya ona binmiştim ama ininceye kadar canım çıkmıştı, çığlık çığlığa :D :D çok korkunçtu.. artık hız trenine bile binmem :D ama bir de kabüs'ü denemek lazım.. onun gondol stili çok farklı oluyormuş diye duydum :) ben zor beğenirim kabüs hanımlar jürisiyle uyuşmayabilir tarzlarımız :D :D bence jürilik yapacağımıza biz de ucundan itsek daha çabuk hareket eder kabüs.. feminist olduğumu söylemiş miydim?
      not:gayet planlı bir yazı gibi duruyor kabüs fikri...çocukluk döneminden beri derin toplu taşıma aracı yaralarına sahip birinin hayatı ti'ye alması gibi :D yazılarına psikanaliz yapmasam iyi olacak :D
      not2:kıyamam :D :D

      Sil
    3. Temel felsefemiz her kişinin 1 madde beğenmesi sen 3 tane beğendin bu sevindirici bir durum. :)) Parti kurarız yaw, ama ben teklifleri bekliyorum şu anda kim iyi teklifte bulunursa onda hizmet edicem :))) Profesyonel kuru boya? Atmaca bunu düşünecek, marka nedir? bir haber et bakalım.
      Yooo bu ekmek yoksa pasta yesinler olayıyla aynı oldu nolamaz. Bence Kabüsten sonra yürüsünler çünkü diğer türlü kardio derken kalpten gidebilirler :)
      Bende Gondol a bir kere falan bindim ama gençler istiyor ve Kabüs ortamı da buna müsait, yapcak bir şey yok. Bizdeki stil de kusmuyorsun ama kusmak hafif kalıyor full aksiyon :))) Hanımlara da ittiremeyiz, zalımca olur. :) Jürilik iyi hem hanımlarımız içlerinde kalan o isteği söndürürler. Bizimla değilsın derler arınırlar. :) Erkek düşmanı olmadıktan sonra satanist bile olabilirsin problem değil :)) Feminist olup kabüs jürisi ile anlaşamaman ayıp. :))
      Not: inan hiçbir plan yok; hatta şöyle söylim. Çoğu yazım hep bir düşünce ile başlıyor ama sonunda baştaki amaçla alakası olmuyor :)
      Not2: Utandım. :))

      Sil
    4. anket yapalım.. en beğenilmeyen madde üzerinde çalışıp eksiklerini kapatabilirsin.. 250+ takipçili blogun var, elle tutulur bişi çıkar elbette :)
      kabüsle sporunu yapıp evine varınca niye yürüsün ki vatandaş ?? her kabüse bir doktor koyarız bir şey olursa hemen CPR yaparlar :D
      şimdilik 24'lü faber'lerimle mutlu olacağım, hem içinden kalemtıraş da çıktı :D :D
      ah şu gençler :/ yok yani.. bi mini kitaplık koyalım kabüse demiyorlar da gondol istiyorlar.. esefle kınıyorum onları..
      kimine düşmanım, kimine dost :) karşımdakine ve içinde bulunduğum ruh haline göre değişiyor.. ittirmeyiz diyorsan, hiç itiraz etmeyeceğim :D teklif var ısrar yok :)
      genel olarak jürilerle anlaşamam.. başkanı ben olursam o ayrı :D :D
      not:hepsi bir bütün gibi duruyor.. iyi yazıyorsun :)
      not2:blog başlığında atmacanın yanındaki yazı neyçe ve ne yazıyor?? hatta ne yazdığından çok hangi dil olduğunu merak ediyorum..

      Sil
    5. Ya çok fazla kişi gerek 250 kişin tamamı aktif bile değil ama bakalım. :))) Teklifleri bir görelim karar veririz. Maksat eziyet olsun. Ya da x2 spor olsun daha sağlıklı. :) Her Kabüs e doktor koyarsak ben değil ülke batar bizde yanarız :)))
      Sen faberi bırahta istediğin boyanın markasını bir söyle da. :) Ya şimdi kitap okumak evde yatağına uzanıp olacak iş Kabüs sürekli atraktif bir yer onu düşünmek gerek.
      Haha ilginçlik var sende. Göreceli feminizm. :) Jüri başkanı seni yaparız. :)

      Not: teşekkür ederim. iyi yazdığımı hiç bir zaman düşünmedim, düşünürsem yazmayı bırakırım ama sadece yazabiliyorum. :)
      Not2: Tasarımı ablam yaptı. Ben ona Yüzüklerin Efendisini sevdiğim için elf yazısı yaz dedim ne yazdı bilmiyorum ama o font elf fontu. :)

      Sil
    6. hımm..haklısın doktor koyarsak ülke batar :S :S ben biraz düşüneyim..
      bilmiyorum ki hangisi iyi..sadece pahalılar :D bi de aynı kitabı boyayan başka birinde gördüm "profesyonelle boyadım süper oldu" falan diyordu, ona özendim biraz da.. uyuyup uyanınca geçer bu istek :D hem ileride iyi bir boyacı olursam faber'le başladım bu işe derim :D daha birkaç saat oldu onu alalı biraz hevesim geçsin :)
      babama feminist olacak değilim ya :D :D
      bir de bütün erkekler kötü değil.. bazıları içinden gelerek iyi davranıyor.. onlara da feminist olamam.. ama şiddet yanlısı, cinsiyet ayrımı yapan birini de diğerlerinden ayırıp tavrımı koymalıyım değil mi??
      ilginçlik bizim işimiz :) hep jüri başkanı olmak istemişimdir, çok gururlandım :D :D
      not:hiç iyi yazmıyorsun :D
      not2: ilk aklıma o geldi, sonra kiril alfabesine benzettim.. acaba grafitti tarzı bir şey çalışıp ters mi yazmış diye düşünerek pc'yi çevirip baktım hatta :D :D elfler.. mikemmeller :) hobbitlerden daha çok seviyorum.. adamlar ok atabiliyor o.O

      Sil
    7. Ülke batarsa olmaz. :)) Bana o profesyonel boyayı söylersin elime geçerse sana da ulaşır belki. :)) Profesyonel boya diye bir şey varmış, inanma iş kişide biter ki bunu ablamdan bilirim, amatör şeylerle istediği zaman şahaser yaratır. Bu aralar ara verdi o ayrı :)
      Feminizm esası herkese her şarta eşit davranmaktır bu babada olsa bah :)) Bu üniversite çok feminist tanıdım hatta bazıları beni hiç sevmiyor oysaki ben çok sevilen biriyim :)))
      Not: Teşekkür ederim, bunları duymalıyım.
      Not2: Hobbitleri bende sevmem. Legolasın çok severim ki bu elf yazı fikri ona olan sevgimden çıkmıştır :)) Ama Legolasın zalım babasını hiç mi hiç sevmem. :))

      Sil
    8. şimdi fikrim geldi.. tıp dönem 4 yada 5 e kabüs stajı koyalım :D öncelikle bir kabüs yapıp denemeliyiz.. sen kabüs yapıncaya kadar ben 4.sınıf olurum :D tutarsa ülke çapında yayarız :D
      kesinlikle haklısın.. yapmak yada yapmamak işte bütün mesele bu! :D
      ilginç biri olduğum konusunda anlaşmıştık sanırım :)
      not2:hatırlamıyorum :D sadece elfler çok havalı, yüzük taşıyanlar çok ezik, yaşasın kralımız :D yüzüklerin efendisi izleyeli on yıl olmuştur rahat. hobbit'inde filmleri çok karanlık geliyor izlemedim onları..

      Sil
    9. Valaha yorum alanını sohbet alanı olarak kullanamamız süper. İnstagram da da bunu sezdim :)) Vay ama staj koyup öğrenci sömürelim he süper kapitalist bir işlem bizde yapalım. :))) Yaw tutar tutar bizim milet böyle şeylerden hoşlanır. :))) Sen boyayı öğrenirsen haber et. :)
      İlginç insanları sevdiğim ve bir o kadar da korktuğum şey tabi. :)))
      Not2: Söylemim hobbit filmleri serisinin son bölümü ile ilgili. İlk bölümde zaten nasıl bir pislik baba olduğunu anlıyoruz.
      Not3: Kabüs'ün çıkış hikayesi İstanbul'da yaşadın mı bilmem ama Metrobüs'tür. Ki oradaki tüm fantazi uygulamaları Kabüs'ü yarattır. Olurda İstanbul'a gelirsen bunu beraber yaşarız. :))

      Sil
    10. istersen sil, ilk ikisi kalsın sadece.. yada hepsini sil "yazınız çok eğlenceli, sizi de bloguma beklerim" diye yazayım :D :D
      kabüs'ün kaderi için.. hem pratik olur bize :)
      tabi sabah uyanınca hangi modda olacağımız belli olmuyor :D sürpriz yumurta gibi :D
      not2: kardeşimin zoruyla ilkini izledim sadece..
      not3:ben küçük şehir insanıyım :) orada hayatta kalamam

      Sil
    11. Ben bundan şikayetçi olmadım ki; hatta memnun kaldım bakma, keyif aldım ki. Eğer öyle bir şey olsa şey yapardım. İkinci yorum yazışında teşekkür ederim deyip diyoloğu tıkardım. Oysaki yazdıklarına değer veriyorum bunu bil. :) Ayrıca bloguma beklerim yazarsan, sana teşekkür eder susarım :)))
      Sömürülmek bir öğrenci için pratik evet iki yıl önce öyle düşünüyordum ama şimdi son sınıftayım çok farklı düşünüyorum ama tabi sizin meslekte farklı. :)
      Not2: O film zorla izlenmez ya yapma. :)
      Not3: Bende küçük şehir insanıyım. Hatta şehir insanı bile değilim dağlıyım. Çünkü Atmaca'yım ama ben yaşadıysam sen hayli hayli yaşarsın. :) Deseydin ki senle metrobüse binmem anlardım :))

      Sil
    12. aa sadece teşekkür mü ediyorsun? ben "tabiki uğrarım size" diyorum :D
      ne biliyim yorumda konuşmak.. herkese yorum atıyorum ki.. bazısıyla uzun süre konuşabiliyoruz o ayrı :) teşekkür edip bırakmadığın için sağol..
      teorik kısımda hoş değil ama pratik çok lazım olacak bize.. kabüs bu imkanı verebilir :D
      not2:iki defa hem de.
      not3:cidden hayatta kalamam.. burada bile 20 dk boyunca kaybolduğumu bilirim :D
      eğer anlattığın kadar kalabalıksa kimseyle metrobüse binmem.kalabalık diye yemekhaneye bile gitmiyorum çoğu kez :)

      Sil
    13. Teşekkür dışında ne istersiniz hanfendi onuda yapmayı denerim :) Uğra sen bize. Herkese yorum at ama diğer yorumda benimde yaptığım -ki- bitirme yapma ya. :))) Dur bende kullanayım sen sadece teşekkür mü ediyorsun ?
      Verecez tamam mimarı senin stajerlerden sen sorumlusun. :)
      Not2: Yapma
      Not3: İlginç, o zaman seni tanıyacaz, tanıyacam. Sende bir karakter gördüm. Yalnız metrobüse kalabalıkta duran biri bile insanlar arasında kayboluyor. :))

      Sil
    14. hiç yorum bitirme alışkanlığım yok :) sadece copy-paste yapanlara "umarım blogumu beğenirsiniz, en kısa zamanda size uğrayacağım" diyorum..sonra gidip onların son postları-ilgimi çekerse yorum atıyorum, çekmezse kendi yorumumun altına "bizımla değilsin" yazıyorum :D :D
      not2:kitabı çok güzel ama :)
      not3:ilginçlik bizim işimiz :) çok karakterli biriyimdir zatiin :D kendi başıma gayet başarılı bir şekilde kayboluyorum bir de başıma toplu taşıma belası çıkmaması daha güzel benim için :D :D

      Sil
    15. Ben bir ara bakıyordum ama artık vaktim fazla olmdığı içi uğramıyorum. :)) Ama yorumlarını yayınlıyorum gitmek isteyen varsa ulaşın diye. Çünkü çoğu yeni blogger oluyor bu işe yeni başlamak nedir bilirim. :)) Bizımla değilsin he :)) Peki bunu yazınca dönüyorlar mı?
      Not2: Kesin öyledir ama filmi daha iyidir.
      Not3: İlginçlik senin işinse bunu keşfetmek benim işim :)) Toplu taşımada haklısın. :))

      Sil
    16. öyle yazınca, takip etmekten vazgeçiyorlar :D
      not2:kitaplar filmleri döver
      not3: bu uzun ve meşakkatli(!) yolda başarılar dilerim :D :D uzaylı olmadığımı bilsen yeter :D

      Sil
    17. Hahaha medeni bir davranış :)))
      Not2: Buna katılmam çok zor ben sinemacıyım :))
      Not3: Sınavlardan sonra başlıyorum o zaman. İlk adım olarak "uzaylı" olmadığını öğrendik. Detayları yaşayarak görecez :))

      Sil
    18. not2:katılmayabilirsin, senin kaybın :))
      not3: hayır keşfedip ne yapacağını anlamadığım için biraz tırstığımı itiraf etmeliyim.. sırlarımı mı ifşa edeceksin :D :D

      Sil
    19. Not2: Varsın kaybım olsun. :))
      Not3: Kendimi modern sapık hissettim :)) Bende ifşa olmaz ben sır küpüyüm bendeki sırları bir bilsen :)) Bir karakter yaratımı yapabilirim ya da başka bir şey. İlginç şeyler kolay bulunmaz :))

      Sil
    20. not3: hı iyi tamam o zaman :D karakter çıkar kendine.. benden pek bir şey çıkmaz.. olsa olsa kısa film festivalinde mansiyon kazandırır.. başta neşeli bir şekilde başlayıp sonunda tek başına, düşünceli bir şekilde yürüryen kahramanlardan olurum ancak.. bir söylentiye göre amerikan filmlerinde hiç bir şeyi takmayan saf kızmışım.. ona pek inanmıyorum.. yani fazla ümit bağlama bana :D :D

      Sil
    21. Not3: Onu bırah ta ben karar vereyim. En azından mansiyon şansımız yüksek :)) Tamam umursamaz tavırlar güzel sınavlardan sonra keşifler başlasın :)) Ben ümitliyim :))

      Sil
    22. tabi ümitvar olmak gerek :D neyse, postun konusunu teğet geçen yorumlara yol açtığım için özür dilerim :)
      kabüs fikri süper :D

      Sil
    23. Biri eğer yorumları okuyan biri olsa bunlar ne diyor, diye düşüncelere dalabilir. Ne özrü bee duymuyayım, görmiyeyim. Hain olayı için olabilirdi, belki :))
      Kabüs her ile lazım der noktayı koyarım :))

      Sil
  2. Kesinlikle destekliyorum seni :) Mitinge davet ediyorum hatta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah destek gelmesi güzel, teşekkür ederim :)) Teklilerden sonra çalışmalara başlıyacam :))

      Sil
  3. Ahahaha cok guldum yaa :))
    Gecmis olsun :)
    Hala siritiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Gülmek temalı yazı amacına ulaştıysa mutlu bana :))

      Sil
  4. hahahaaa yaa sırıttım bu yazı güzeldi :D
    bence sen bırak sinemayı direk siyasete atıl harcanıyorsun buralarda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalan söylemeyi öğrendiğim gün olabilir aslında. Ayrıca teklifler gelirse neden olmasın, ayda 12 milyar beleş para :)))

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Yalan söylemeyi benimde ögrenmem lazım ya yoksa meslekte avucumu yalicam :p
      12 milyar derken çok eskide kalmışın dostum sen :p

      Sil
    4. Senin ayaklı yalancı olman lazım, bence çalışmalara başla. :)) Benim en son bildiğim ücret o ben buna da razıyım :))) Seçin ulen beni :))

      Sil
    5. Yalan söyleme için kurs falan olsa gidicem valla. Yoksa hakimin karşısında yalan söylemeye çalışırken habire gülecegim için ciddiyetsiz unvanı alıp çıkacagım..
      Seçsek mi? Niye seçsek acaba seni? :))

      Sil
    6. Yalan söylemek istiyorsun kursa değil televizyon aç iki tane siyasi program izle, milletvekillerine bak tamamdır. :))) Beni seçerseniz herkes kazanır. :))

      Sil
    7. Onları izleyip örnek almak yerine onurumla aç kalmayı tercih ediyorum. Ettim bile :D

      Sil
    8. En iyi örnek onlar, bir yerlere gelmek istiyorsan onları kendine örnek almalısın. :)))

      Sil
    9. Yok ben idolümü buldum bile. Onlara kalmadım :p

      Sil
    10. Hahaha, kim len örnek aldığın kişi. :))

      Sil
    11. Okuldaki hocam :D (çok utanç verici ama öyle)
      Ceza avukatı olmasa idolüm olur muydu pek emin degilim.

      Sil
    12. Doğru ya sizin hocalar prof bu konuda işe bak hoca dediğin doğruyu öğretmeli sizinkiler çakallık, yalancılık peşinde. :)))

      Sil
    13. Bize yalan söyledigini sanmıyorum. Çok açık sözlü. Herşeyi patır patır söylüyor. Kitapta yazılan hukuk çok ütopik. Adam Türkiye gerçeklerinden bahsediyor sadece. Kitaptaki teorik ve hiçbir işime yaramayacak bilgileri ezberlemektense, onun anlattıkları her ne kadar çogu zaman igrenç olsa da.. Türkiye gerçekleri. Ha okul dışındaki hayatında çok fazla yalan söylüyor mudur? Ondan beklerim. Çok fırlama birşeye benziyor.

      Sil
    14. Bence o hoca kitaptakileri sallıyamadığı için kendi benliğindekileri sallıyor. Sallıyor demiyeyim de yalancılık deneyimini kullanıyor. İyi feyz al ve bu yolda ilerle. :)))

      Sil
    15. Yemin ediyorum anneannemin kafasındansın. Adam avukat mı? Tamam kesin yalancıdır :D
      Önyargı kötü bişiidirrr.
      Valla inşallah. Keşke gözüne girsem de beni yanına alsa çırak olarak falan :D :p

      Sil
    16. Ulen hayatı yalan söyleme üzerine olan bir mesleğe sahip birisine ne diye doğru yargı besleyeyim ki. :)))

      Sil
    17. Adamın 7/24 yanında mısın nerden biliyon:))

      Sil
    18. Bana yalancıları savunma, bana yalancıları savunma :)

      Sil
    19. Mavi gözlü yakışıklı hocama yalancı demez misin -_-

      Sil
    20. Ben bunu söylesem de bu gerçek değişmeyecek :)))

      Sil
    21. Diger meslektekiler yalan söylemiyor sanki.. Avukatların adı çıkmış sadece :)

      Sil
    22. Bu herifler insanların hayatlarıyla oynadıkları için adları çıkmış olmasın. Sırf yaptıkları yalancı savunmadan ötürü 40-50 yıl suçsuz yere içerde yatan insanlar var. :)) Adları çıkar tabi. :)

      Sil
    23. Agır ceza veya ceza mahkemelerinde yargılanan her sanık suçlu olmadıgı gibi, her magdur da masum degil.
      Adamın işi bu; savunmak.
      Birkaç niteliksiz yüzünden benim hocamın ne suçu var da suçluyon onu :/

      Sil
    24. Bırah ulen mavi gözlü diye torpil geçemeyiz hocana. Elinden gelse alıp elinle cennete koyacan. :))

      Sil
    25. Ezdirmem hocamı :) Lazım o bana :)

      Sil
    26. Ezdirme ezdirme, neyse konudan saptık sınavlardan sonra bunu özel konuşalım :))

      Sil
    27. hadı yıne ıyısın kaptın yorumları benim blog tıngır mıngır :(
      neyı konusucaz, hocayı merak ettin dimii ayy onu anlatmaya başlarsam hiç susmam herhalde :D

      Sil
    28. Yorum formunu sohbet alanı olarak kullanan tek kişiyim. Sen blogunu sürekli değiştirme 1 seneye sağlam konuma gelir. :))

      Sil
    29. tamam denerim :)

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam