9.05.2015

ALEŞ ve Mim-18

Normalde yazı girmeyecektim, belki bu hafta yazı girmem diye ve hazır oturmuşum mim de var onu da aradan çıkarmak için yazayım dedim. Malum okulun bitimine az kaldı ve hala kafalarda hiçbir şey yokken bir anda ulan okuduk, hoş ilerledik bari araya bir de yüksek lisansı sıkıştıralım, gözümüz şenlensin, havası ummadık anda geldi ve bu saçma hevesle ALES dediğimiz DGS artığı sınava (tersi de olabilir) girmeye karar verdim.

Sınava son gün, o malum Türkiye çapındaki elektirik kesintisinin olduğu gün kayıt olmuştum. Yani manidar deyip bir fakir umudu ordan gelir, felsefesi yapmak isterdim ama bana "Türklerin aklı ya kaçarken ya ... "sözü daha manidar geliyor.  Zaten giren bilir leş bir sınavdır, 80 tane Türkçe sorusu bir tane 500 sayfalık roman bedel.
Sınav
Aman seneye kazanırız...
Sınav için dualarınızı alabilirim ama sadece bana değil giripte hak eden herkese, bencil olmayalım değil mi? Çok çalıştım diyemem zaten psikoloji olarak zor bir dönem geçiriyorum. Atlatamaya çalışsam da bir şeyler buna engel oluyor. Fakat yarın sınavda elimden geleni yapıp iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum, hayırlısı artık.

Gelelim mime sevdiğimiz bir blogger dostumuz Ivır Zıvır Enstitüsü bize bir miminde mimlemiş, kendisine öncelikle teşekkür ederim; tamda psikoloji üzerine isabet olmuş; haydin kısaca onu cevaplayalım.

Mim
Çok fena mime geldik, dostlar..
1- Depresyona ne sıklıkla girersin?
Sorumu o ya ben depresyona girmem çünkü benim tanımım depresyon. Depresyonla tanışmam aslında; bir ara çok mutluydum yaşanacak zevk arıyordum, diğer bir tanımla bela; sonra bu depresyonu önerdiler bana bir kere dene bir şey olmaz, Deneme o deneme artık girdim çıkamıyorum, ölene kadar da çıkamam herhalde.

Zamanla normalleşen depresyon hali, büyümenin ve dertlerin kat sayısının artmasıyla daha da bir hoş olmaya başladı. Misal yazının başında ALES dedim o benim için bugünün ve yarının kafa yapan ürünü, kafam süper, gelecek kaygısı falan ohhho at var oynuyoruz, sınava girecek varsa gelsin katılsın bize.

2- Bu gibi zamanlarda ne dinlersin?
Aslında benim playlistim bellidir. Sürekli değişiklik yapmam duruma göre de müzik anlayışım yoktur. Genellikle hep karamsar ve mutsuz olduğum için aynı şarkıları dinlerim. Rammestein, Korn, Blue October, Karadeniz Slow, Good Charlotte, Mor ve Ötesi gibi grupları karma olarak dinlerim.

Mimi pasladığım dostlar gelince yeni dost katıldı aramıza +İsimsiz Kullanıcı  onu mimliyorum, bloggera alışsın biraz.


Ayrıca mimi yapmak isteyen dostlar yaparsa haber versin bizde okuyalım.

4 yorum:

  1. Ettiğin yardımlar için ve beni mimlediğin için çoooook teşekkür ederimmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfurullah ne teşekkürü, ben teşekkür ederim :)))

      Sil
  2. zamanında girmiştim basit saçma bir sınav yalnız süre olayına dikkat et ;) ben ilk girdiğimde bilmiyordum o kadar safsalak girmiştim ^-^
    neyse onu halledersin sen de şu depresyonu halledek uşağum nasıl ve neden depresyonun tanımı sen oldun *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ilk sınavda bende battım. :)) Hayat bir depresyon ya ne yaparsam yapayım olumluyamıyorum hayatı hep boşa sarıyor ama çözecem bu depresyon işini, arkadaşlığımıza son verecez. :)

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam