24.06.2015

Atmaca'nın İsyanı-4: Hakkaniyet Ölümdür...

Kalbim acıyor, hem de öyle böyle değil, uzun zamandır hiç böyle hissetmemiştim. Artık hissizleşmeye başlıyor galiba, ya da bu bedene verdiği sözleri tutamamanın ve yine, yeniden yanılmanın verdiği üzüntünün bir sonucudur. Oysaki bu sefer çok inanmıştım ona, diğerleri gibi olmayacak diyordu, peki ya sonuç?

Eğer bu blog kendisine Ruhsuz Atmaca dediyse bu sonucun tahmin edilmesi çokta zor olmayacaktır, tabi ki ve tabi ki; hüsran ama ben hani karşımdakine kızmıyorum. Çünkü onun suçu yok tek suç bu dengesiz kalbimin, kendi kendine gelin güvey oluyor. En ufak osuruktan nem kapıyor.

Hani bir tane tahminin de doğru çıksın be dostum, kim dediysen ne yaptıysan rezil olduk, hani hep yenildik, küme düşmeye bile oynayamıyoruz, çünkü hep küme düşüyoruz. Oysaki beynim öyle mi, ondan sonra bana hep kalpsiz derler ona güvendiğim için. Sürekli mantıklı konuşuyor, bana duygusuz ve ruhsuz olmayı öğretiyor.
Fury-Brad Pitt
Sevgi sizin olsun onu benden uzak tutun... (Foto: Fury filminden)
Mantık önemli arkadaş, düşün beynime ne zaman güvendiysem hep başarı elde ettim. Hep taktir edildim, her ne kadar çok sevilmediysem de herkesin olmak istediği yerlere geldim, aday gösterildim. Oysa kalp, yalansın, bir sözün bir sözünü tutmuyor. Şuanda şu dakika ve saniyede canım yanıyorsa eğer sebebi o bu şu değil sensin. Sen çok safsın, hemen aldanıyorsun be kıçından element uyduruyorsun. Ama bunu karşındakine bir türlü söyleyemiyorsun, bu kadar mantık ürünü bir vücutta çok mantıksız duruyorsun.

Sırıtıyorsun, utanmalısın ve bundan sonra artık başarısızlığını görüp bir kenara çekilmelisin. Çünkü bu vücut çekebileceği kadar acıyı çekti, artık kaldıramıyor. Biraz diğer organlara saygın varsa artık bu bedenden bu heycanın geçtiğini bilmelisin ve artık susmalısın sonsuza kadar...

Ve son olarak manasız yazıya manalı bir veda yapıyorum...

Eminem-Guts Over Fear/ ft. Sia

17 yorum:

  1. Aman Tanrım Neler Oluyor?! o.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey olduğu yok, kısa süreli rüya hayatı, galiba şizofren oluyorum, yakında yatıcam hastaneye. :))

      Sil
    2. ehehehe olur o öyle arada sırada sonra geçiyor ama merak etme, hastanelik bir durum yok yanii :))

      Sil
    3. Yok ya galiba var ben ancak orada rahat ederim, insanlar beni yoruyor. :)

      Sil
    4. ahahaha saf ya oradakiler ne :)

      Sil
    5. Onlar zeki ama zeki olduklarını bilmeyen insanlar onları örgütleyip rahat edicem :)))

      Sil
    6. ahahahahahaha kolay gelsin o zamannn :P :))

      Sil
  2. HİÇ DE MANASIZ FALAN DEĞİL YAZINIZ.BEN BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLAN BİRİ OLDUĞUMDAN MIDIR NEDİR GAYET GÜZEL ANLADIM.EN ZOR SAVAŞ KENDİYLE YAPILANDIR.BİR YANIN ONAYLARKEN DİĞER YANIN KARŞI ÇIKAR.GALİP ÇIKAN ANCAK BİZİ BIRAKMAYA NİYETİ OLMAYAN HÜSRANDIR.Bir-iki duymaktan hoşlanmadığım söz dışında nefis bir anlatım.ÇOK DA HOŞUMA GİTTİ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, o kişilik bozukluğu -resmi olmasa- da bende de var galiba. Biraz sinirli bir zamanda yazdım yazıyı çok özür dilerim. Ama hüsran benim bağışıklığım olmaya başlaması biraz kötü ki ben çokta böyle bir arayışta olan bir şey değilim. Artık bu aşk olayını yapacak bir şey olmayınca kalbin beni aldatması olarak görüyorum. Hani kalp benim şeytanım gibi sanki, bilmiyorum sonum hayrola. Yorumunuz çok mutlu etti beni.

      Sil
  3. Bir devreden geçiyorsundur.O kadar zor ki bazen hayat insanı çileden çıkarıyor.Ben de çok isyankar biriyim...Eğer bloğuma bakma fırsatın olursa sevinirim.Yaşım altmış,ama hala yoğun duygular yaşıyorum,aşkıma hakkını veriyorum.Onunla savaşıyorum ve de kendimden hoşlanmıyorum.,sevdiğimi bazen boğasım geliyor.Ama sevgiden başka tutunacak bir dal ve onaracak hiçbirşey yok(psikiyatrım hep onu söyler bana.)yeter ki seni tüm kusurlarınla seven biri çıksın.Sana şans ve onu değerlendirmeni dilerim ancak.Ama neysen osun,ödün verme.Kalan sağlar bizimdir.Hoşcakal oğlum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ara ara bakıyorum blogunuza, bilmiyorum hayat bu ama hani çok şey yaşadım diyemem onun için çok gencim ama çok yoruldum nedensizce, bakalım sonumuz hayrola, teşekkür ederim, güzel dilekler için :)

      Sil
  4. boşluğa girdim çıktım yahu :D

    YanıtlaSil
  5. Aşk böyledir :) Merak etme doğru insanı bulunca bu duygu geçecek ve sen bu duyguyu da özleyeceksin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, özliyeceğimi sanmıyorum, en azından istemiyorum. Sonumuz hayrola...

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam