31.12.2015

Yeni Yıl ve Mim: Nasıl Bilirdiniz?

Uzaktan bir keman tınısı, piyanoyla birleşmiş kulak kepçesinden içeriye doğru girmeye başlıyor. Ritim çok güzel, ruhun derinliklerinde titreşimler uyandırıyor. Müzik kendince bir şeyler hissettirmeye çalışıyor, bin yılda değişmeyen bu insanlığın bu yılda da değişmeyeceğini, bunu acıtarak, ağlatarak söylemeye çalışıyor. Piyano kabalaştıkça kalpte, zehirli kanını pompalamaya başlıyor, ruh aldanıyor kişilik kayboluyor, ah yıllar, ah yollar, hep anlam yükledik sonu gelen, infazı verilen bu yalan yıllara, ne mi oldu; kederin kurtuluşunu sonraki yılda aradık...

Yeni yıldan dilek dilemek, kendini geçen bin yılda dileklerime ihanet olarak görüyorum, yeni yıl bir şey getirmiyor, geçen yılların getirmediği gibi. Neyse yeni yılla kısa adımlar kala şu saatlerde neyin edebiyatına girdim böyle bilemiyorum. Neyin gururdur bu, ne vurdumduymaz bir aymazlıktır, neyedir bu ahmaklığım; oysa aç bir klasik müzik sadece dinle, ruhunun derinliğine inmeden, bir şeylere sövmeden; ey kutlu ola yeni yıl sorgusuz sualsiz...


Yeni Yıl Resim
Hoş mu geldin yeni yıl...
Şimdi gelelim yılbaşına denk gelen bu postta yapacağım yazının planına acılar dolu bir metin hazırlayacaktım ama şimdi bunlarla boğmaya gerek yok, mim almıyorum ama mime benzer güzel kısa bir vecize içeren bir yazı yazalım dedim. Yazımızın başlığı: "Nasıl bilirdiniz?" Nerden mi çıktı? Blogun çok bilindiğini bilmezdim, tahmin etmezdim ama geçen gün otobüste iki kişi arasında beni gömerken, dedim ki "tövbe bismillah meşhur oldum...) Neyse bu başka yazının konusu bu mim de belli blogları kısa kelimelerle ya da kısa cümlelerle tanımlamanız güzel hoş olacak. Haydin başlayalım:

Evet yılbaşına ithafen daha süslü bir yazı yazayım derdim ama yılbaşı çokta yılbaşı havasında değil. Genelde yıl değerlendirmesi yapardım ama geçen yıl yazdığım yazıyı yeniden yazma durumum ortaya çıkardı. Tek amacım bu senede bu blogun tanınırlık alanını artırarak aldığım yorum sayısını artırmak, birde blogun veda kısmını hazırlamak.

Bu mimi yapmak isteyenleri de beklerim, eğer yaparsa bildirmeleri yeter, hem okur komik değerlendirmelere güleriz. Listeye girecek bayağı bir blog arkadaşımız vardı ancak kura ile şanslılar girebildi. Elimden geldiğince bugünde güldürmek amaçlı bir şeyler yapayım dedim, amacıma ulaşmışımdır inşallah. Güzel yılların adımlarının atılmasına vesile olacaksa yeni yıl kutlu olsun, bu öngörüler kalıplaştığın da geçen yıllara küfretmeyeceğimiz bir yıl olması dileğiyle mutlu yıllar kovalasın sizi...
Sevgiyle Kalın...

Max Payne Soundtrack Piano

122 yorum:

  1. Eyvallah (: (İçten bir gülümseme ile)
    Mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah abi, güzel yıllar seni bulsun... :)

      Sil
  2. Hahahhaha yılbaşına girmeden bu yazı daha yazayım diyordum hep!! İyi oldu bu ^-^ Bu arada çok da gizemli değilim.
    Aaaa bir de ben de seni mimledim.Ama oldu biraz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimden haberim yoktu ama sen bana onu bir ara hatırlat. Ben bu ara mim yapmıyordum, dedim; ağdalı laflar dizeceğimbe böyle takip ettiğim bloggerların adlarını yad edeyim gülelim. Ayrıca gizemlisin seni sadece gizemli kimlik olarak tanıyorum :)))

      Sil
    2. Kardeşim blogger kullanıcı adının gizemlikimlik olduğunu biliyor ve her seferinde ya neyin gizemli,bırak şu havaları der ^-^

      Sil
    3. Kardeşinin bilmesi başka benim açımdan gizemlisin :))

      Sil
  3. Herkesi övmüşsün. Ama benim bazen bazı isimler yazıp sövesim geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok sövmeye gerek yok, sakin olalım. Sevdiğim bloggerları belirledim burda, sövmek iyi bir şey değil. Bu listede yoktur herhalde o dediklerin.

      Sil
  4. Tesekkurler :) umutlu baslayin yeni yila :) mutlu günleriniz/ gunlerimiz olsun...

    Mutlu yillar ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinde mutluluklarla geçen güzel yıllarınız olsun. Gülücükler eksik olmasın. :)

      Sil
  5. Hahah ne güzel olmuş yaa şimdi tam bi aile gibi hissettim^^ ayrıca ben de avukatın olabilirim ne yani (müşteriyi kaptırmama çabası :D) Teşekkürler ruhsuzcum! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avukatsan yaklaş bana doğru, çok ihtiyacım var bir avukata işler kritik. Dur bunu bir ara konuşalım. Bak beni çok sevindirdin, mutluyum galiba. Biz bir aileyik... :)

      Sil
    2. Daha değilim dur büyüyünce olucam :D 1.5-2 senem var daha :D

      Sil
    3. Bak ben seni vekalet olarak atadım artık kaçarın yok bekliyorum seni artık avukatımsın :) Bu arada sana hangoutstan bir şey soracam bu telif hakları ile ilgili davetimi kabul et gız, madem avukatsın faydalanalım senden :)

      Sil
    4. Hahah tamamdır öğrenciyim daha yaa işlemediğimiz yerlerden sorma :D

      Sil
    5. Ama hani bendim senin avukatın :/ Vermem müşterimi :D ama paylaşabiliriz ^^

      Sil
    6. @bipoşetkitap: Vallaha ben merak ettiğimi soracam sen yanıtlayacan :)
      @uyuşukpollyanna: bitir okulunu sende benim için sıkıntı yok derdim büyük paylaşın işte. :) Ohh be arkamı sağlama almaya başladım :)

      Sil
    7. Ahahah ruhsuzcum avukatlık tarifesinden de haberin vardır umarım :D sen beni kalkındırcak gibi duruyosun :D

      Sil
    8. Abowww her şey paramı kız :) Ayıp ayıp sen bide karadenizlisin :) Olmadı... :)

      Sil
  6. Sevgili Ruhsuz.Sevgiler sana.Düşüncenin öyle bir yerindesin ki,anladığımı anlatırsam manayı bozabilirim.Yeni yıl meselesine gelince,hep böyle coşkuyla başlanır.Büyük bir hediye paketini açmak için sabırsızlanılır ya hani..Ama büyük olduğu size hitap edeceği manasını içermez.Ben ruh daralmalarımda bu büyük paketi hep tehdit olarak gördüm.Ama bir senedir sizlere abla olmanın mutluluğu var biraz beni umutlandıran.Bu seneye yine en tedbirli yerinden bakmak ve az zararla kapamak niyetindeyim.O listede olmak beni mutlu etti.Teşekkürler.Ama ben abla olmaktan çok fikirlerimle, yazdıklarımla eleştirilmeyi bekleyen bir idealistim.
    O zaman alışılmışın dışında olsun...zararsız bir yıl dileklerimle. Ablanız.Ece Evren'in korumasında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ama o ablamızın lafının içi derindir, sizi bilip onu göreneler söylediklerini zaten kafalarında canlandırırlar. Mutlu yıllar sizi bulsun, gülüşleriniz eksik olmasın. :)

      Sil
    2. Amin kardeşim.:)senin de.

      Sil
  7. Kardeşim listeye beni de eklediğin için teşekkür ederim.
    Umarım bu yıl geçen yıldan daha iyi olur. Her şey gönlünce olsun kardeşim.

    YanıtlaSil
  8. Yeni yılınız kutlu olsun. Musmutlu seneler... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sizin içinde hayırlı bir yıl olması dileğiyle. :)

      Sil
  9. Hadi bakalım! Yılın son mimi diyelim ve cevaplayalım ama Ruhsuz ayıptır adımı organizatör yaptın, bıraktın!
    Bu muyum yane bennn?? -_-
    Küstüm bana neee küs girelim yeni yıla!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef o kelime yapıştı sana burda da tescilledim onu :) Vallaha organizatör kisvesi altında birçok açıklaması var ben öne çıka özellikler üzerinden bir komedi yaratmaya çalıştırdım :)
      Küsmek yok zaten sıkıntılıyım. :)

      Sil
    2. hımmmm bakalım acep öne çıkan özellikleri neymiş! :D
      ohooooo çoktannn küstüm bile ki! :)

      Sil
    3. Kadınlarda küsmek genetik bir şey yanlış anlamıyorum :)))

      Sil
  10. Ruhsuz Atmaca gayet de ruhlu bir kişiliksiniz, işte bu yaa hayatı fazla sorgulamamak..kazık yedikse yedik yanii..iki ay ağladık sızladık geçti..kazık atanlara utansın ya da utanmasın ne geçecek elime..yeni yıl aslında umuttur, hep bir şeylerin yinelenmesini bekleriz ya ama olur ama olmaz..Bence dileklerde bulunmak ruhumuza iyi geliyor yeni yılın o ilk gecesi bile olsa..Bu arada bu yorumu yazarken piyanoyu dinliyorum, çok keyifli..Size de keyifli bir yılbaşı akşamı diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ruhu sorguladıkça ruhsuzluk daha iyi bir durummuş gibi geliyor.
      Yeni yıl size de, güzellikler getirmesi dileğiyle, çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, cidden mutlu oldum. :))

      Sil
  11. Mutlu yıllar. Bu tarz bir şey yapmak istiyordum banada fikir oldu. Ben de yapacağım inşallah bu mimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah, burası blog mecrası ise genel kalıplar yerine bu blogu bugünlere getirenlere bir hediye olmasını düşündüm, atladıklarım var ama onlarda kusura bakmazlar inşallah. Güzel, mutlu huzurlu yıllara... :)

      Sil
  12. Adimi gorunce nasilda mutlu oldum.Cok tesekkur ederim."Şiirlerin Hanimefendisi" yakistirmasi cok hosuma gitti.İsimlerini tek tek yazdigin,bloggerlara ve sana musmutlu bir yil diliyorum.Hersey gonlunuzce olsun canlar :) Mimi aldim kabul ediyorum zira cok hastayim kendimi iyi hisseder hissetmez yazacagim ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah, bunlar tanımlamalar işte, mutlu ettiğime sevindim. Mimin zorululuğu yok istediğiniz zaman yapabilirsiniz, sıkıntı değil. Güzel seneleriniz olsun.

      Sil
  13. Merhaba ben de yılın son takipçisi,yeni yılın en yeni bloggeri olayım :))
    Cafe Tigris
    tigrisdriver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Demek agresif küçük ha sevdim bu tabiri:)
    Bu ara yine çok agresifim hayatımın aksiyonu son gaz devam ediyor:)
    Diğer yılın daha sakin geçmesini dilerim:)
    Bilgili Atmacam:)
    İnşallah tüm dileklerin olur:)
    Kutlu olsun yeni yılın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanımlamalarım önemli tespitler sonucu ortaya çıkar. :) Yeni yılın bir mutluluk getireceğini düşünmüyorum ama hayırlısı. Her şey seninde güzel gönlünce olsun... Mutlu yıllar. :)

      Sil
  15. Benim için yazdığın şey gülümsetti atmaca teşekkür ederim kendimi tanımasam kendimi abartcam öyle yani :) bu arada seni cekistirdikleri yazıyı çok merakla bekliyorum.
    Yeni yıl seni hep gülümsetsin, çünkü biliyorum ki ruhsuzlugun sadece bulundurmak istediğin bir hayalin. Öyleyse duyguları olan kişiler mutlu olmayı hak eder sen gibi :) Mutlu yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerin farklı bunu bilmen gerek :) Ayrıca ilerde sana ameliyat olacak hastalıklarımı biriktiriyorum ona göre :) Benim hakkımda yazsalar, kendini beğenmiş, huysuz atmaca yazarlar ne yazacaklar. Yakın zamanda hayaller konusunda sıkıntılarım olsa da ilerde bir iyi şeyler olacağına temennim var. Çok teşekkür ederim, mutlu yıllar seni kovalasın :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim atmaca :) hastalıkları biriktirme ben ameliyat olayarini sevmiyorum :D Bu arada yanlış anladın sen otobüs hikayesini yazarım demişsin ya onu merakla bekliyorum dedim :D temennilerinin olması iyi bir şey sevindimm :)

      Sil
    3. Kusura bakma yaw kafa gidik; çok feci şeyler dediler öyle böyle değil bakalım eğer haftaya sınavlarım olursa sınavlardan sonra paylaşırım herhalde. Olmazsa haftaya girerim yazıyı. :) Arada oluyor ama onlarda hüsran :)

      Sil
  16. meraklı insanım ben, bakacağım dedim mi bakarım ve geldimm...
    gerçekten bol mizahlı ama bir o kadarda samimi bir mim olmuş ki.
    okurken yer yer gülümsetti ama tatlı bir tebessümün izlerini bıraktı ben de.
    mutluluklarla kuşatılmış bir yıl geçirmen dileğiyle atmanca. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, mizah benim için önemli, gülelim eğlenelim :) Çok teşekkür ederim değer verdin yazıyı okudun, mutluluklar seninle olsun güzel yıllar seni bulsun. :)))

      Sil
  17. EyvAllah güzel kardeşim benim. Her şeyin gönlümüzce olacağı bir yıl olsun hepimiz için. Unutmamak özel, unutulmamak çok güzel bir duygu sağ ol, var ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, mutlu başarılı bir yılın olsun... :)

      Sil
  18. Olaylar ki ne olaylar…” Durumlar stabil” cümlesini kuracağım günler gelse ben bu günü ararım. Neden? Alışmışlığın çaresizliğine kurduğum salıncağın git-gelleri ruhumu okşuyor. Şimdi durduk yere iş çıkarmanın lüzumu yok diyorum kendi kendime… Şaka şaka o kadar da karamsar değilim 

    Mim için çok teşekkür ederim Ortak  İlk mimim. Mimi öğrenmem de yakın zamana tekabül eder ki o yüzden acemiliğim. Zaten biliyorsun yeniyim buralarda. Hala ortamın kokusunu alma gayretindeyim. Biraz büyüyeyim. Mim denen arkadaşla tanışıp ben de mimler sunacağım tabağınıza…

    Yeni- eski, iyi-kötü, güzel-çirkin diye uzayan zıtlıklar senfonisinde ben hangi enstrümanım ya da hangisini tutarım, bu konuda ayağım yan basıyor. Gelecek olan yıla neden yeni demişler, bunun üzerine şu ara çok düşünür oldum. Kelimeler üzerine çok fazla anlam yüklüyorum belki de. Yeni diyoruz, sonra ah eski o yıllar diyoruz. Yeni diyoruz, yeni yıl sağlık, para, aşk, huzur versin diyoruz. Sonra “ ee noldu yine dünün aynısı” karikatüründeki adam gibi hayıflanıyoruz. Şu ara yaşadıklarımdan sona bana rahatsızlık veren alışkanlıklarımı yıkıp olmak istediğim “ben”e ulaşma gayretindeyim. Bu doğrultuda yeni denen yıla söyleyecek birkaç lafım var: Ey yıl! Bak yıl diyorum önüne bir sıfat koymadan. Bu da demektir ki senden bir medet ummuyorum. Umudum kendimde. Ben istemesem kimse bana zarar veremez ya da ben istesem her şeyi değiştirebilirim. Engel varsa eğer asıl engel kendi içimde. O sebeple benim asıl beklentim kendimde.

    Haa.. İyi yıllar demeyecek miyim? Elbette! Umut iyidir. Yaşama süresini uzatır. Ama aslolan, nefes aldığımız şu an. Anın kıymetini bileceğimiz yaşamlar sürmemiz dileğiyle…

    Sevgiyle…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay vay hanfendi :)) Az kalsın sırrımızı kaçırıyordum sonra aklıma Fight Club tyler geldi :) Stabil durumlar bunalım yaratır ama :) Karamsarlık benim işim gerisinin bir önemi yok canım :)

      Her şeyi öğretecem sana, sen yeter ki öğrenmek iste çekirge. Mim iyidir hoştir sadece çok fazla art arda yayınlama konsepti bozuyor. Sen yap bakarız mimine. :)

      Vay vay vay yazdığın şeyi çok sevdim. Söylenecek sözüm olsa yıllara ulu orta söverdim ama nezaket kuralları diye bir şey var. Beklentin kendinde ise gerçekleşmesi mümkündür.

      Teşekkür ederim dileklerin için çoğu kez saçmaladığım söz vardır "Varsam yaşıyorum, yaşıyorsam varım..." ama artık ona da inanmaz oldum. Mutluluğumuz daim ola, hakkında güzel bir yıl olsun :)

      Sil
    2. Eyvallah:) Lütfen bizim bile bilmediğimiz sırrımız meze olmasın şimdilik :)
      Karamsarlık içinde mutlu oluyorum ben de. Nasıl bir şekilim ben?
      Gelsin bakalım malum yıl. Geleceği varsa göreceği de var. Yine misafirdir nihayetinde. Hoş karşılayalım kendisini di mi:)

      Sil
    3. Gel İstanbul'a küfredelim hayata, bize verdi umutlu umutsuzluklara... Vallaha hayallerimde bile fakir olduğumdan beri artık karamsarlık benim için bir huzur sebebi kafayı yiyorum neyse ;) :) Bence hoş karşılamasak gider mi? zaten kötü bir yıl olacağını tahmin ediyorum :)

      Sil
    4. Yüzsüz misafir bence bu gelen yıl. Geldikten üç gün sonra kokacak, yüzüne bakmayacağız. oralı dahi olacak. Onu geçtim, hayalimizin, umudumuzun ucundan tırtıklayacak. Güzel rüyalarımızı su tabancası ile kovalayacak. Hoş karşılamasak da gitmez. Ama eski yıl gibi davranalım ona da bozulur belki :)

      İnşallah oralara yolum düşecek. Şimdilik iki dağ arasında hamsi kovalamaya devam :)

      Sil
    5. Offf bunlar ne güzel sözler. Yalnız sen benden daha karamsarsın :)Bence hoş karşılamayalım belki hatayı kendinde bulur sonra bize bir takım iyi rüşvetler sunar olmamı :) Hahaha tamam düşmesi gerek planları iki dağ arasından yapmayız. :) Ordan değişime başlamak zor metropol bizim hedef kitlemiz. :) O Özlem gelecek, iSmail abi gibi sahilde gemiye el sallamak isterdim ama kar yağıyor donarım :)
      (Not: biz niye birbirimizi izleyici gadgetinden takip etmiyoruz bize ayıp hemi de çok ayıp :))

      Sil
    6. Sen el salla, ben arkandan "hoooppp!" diye bağırırım. Doğru söylüyorsun yahu ben takipteyim sanıyordum. Hemen el atıyorum :)

      Sil
    7. Tamam havalar açtığı zaman her cuma gidip senin için gemilere el sallayacam, ama gel sende şimdi İsmail Abi gibi olursak Eee what are you? :))

      Sil
  19. ahhhaa teşekkür ederim harikaolmuş tanıdığım bloglar için sana katılıyorum tanımadıklarıma da bakacağım. ilgimi çeken bloglarda görmüş oldum iyi oldu da stajyer şeesini hatırlatmayaydın iyidi behhh (((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık ehliyet deyince aklıma bi ablam geliyor bir de sen geliyorsun :)))

      Sil
  20. Gerçekten de insanlar ümitlerini neden yeni yıla bağlarlar ki! oysa yıl dediğimiz şey sadece bizim icat ettiğimiz bir zaman ölçeği değil mi? Zaten bir şey de değişmeyecek, hep aynı kalacağız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız, umut insanların kendini kandırdığı en büyük amaç işte anlamlarda bu yüzden önemli oluyor. Yinede bu yıl mutlulukların sizinle olması dileğiyle...

      Sil
  21. Kendi tanımımı çok beğendim! Sen ve MariPoSa ile eşleşmiş olma fikri de hoşuma gitti. Sen çok yaşa, mutlu yaşa emi Atmaca?

    İyi, hayırlı seneler olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha teşekkür ederim, son dönemdeki koalisyon durumu beni bu tanımı yapmaya itti :) Mutluluklar hepimizin olsun, mutlu güzel yıllara :)

      Sil
  22. Hahaha teşekkür ederom bir kaç gündür de içerik giremiyordum iyi tanımlama olmuş bu sevindim. Güzel bir yıl geçirirsin umarım. ☺

    YanıtlaSil
  23. Mutlu yıllaaaar 😊 ismimi görünce mutlu oldum gerçekten, güzel sözlerin için teşekkür ederim. Yılın ilk gününde gülümsetti beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah ne demek, gülümsemek güzeldir :) Sizin içinde mutlu güzel bir yıl olsun... :)

      Sil
  24. :)) sağlıklı senelerin olsun Ruhsuz Atmaca.. keyifli yazıydı bloglara bakacağım çoğunu bilmiyordum iyi oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkkür ederim Laz kısı :) Hepsi iyi bloggerlardır. Severek takip edeceklerin olacaktır. Bizim organzatör de senin gibi kore manyağıdır özellikle onunla iletişim kur. :)

      Sil
  25. Biraz geç oldu ama yeni uyandım ruhsuzum :D Öncelikle benden de böyle tatlı bir yazıda bahsettiğin için çok teşekkür ederim.Yeni yıla gelince seninle aynı fikirdeyim ama yinede iyi dileklerimi ileteceğim sana .Ankaraya gelince de kar yağmıyor ah bir yağsa iyice aşık olcam bu şehre :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah blogunu yalnız bırakma yazılarından mahrum kalmasınlar. :) Pozitif temenniler sizin gibi kadınlara yaraşır ben yapamam :) Ankara'ya kar geçen hafta yağmadı mı? Ayrıca bu ne aşk? :)))

      Sil
    2. Evet blogumla pek ilgilenemiyorum okuduğum bölüm yüzünden ödevler sınavlar derken kendimle bile ilgilenemiyorum :( Ama artık daha sık ilgileneceğim hatta bugün bir yazı koydum bile :D Kar yağdı fakat İstanbul gibi doldurmadı ki :D Ankara aşkı tarif edilmez ki içten gelecek o aşk :D :D

      Sil
    3. Sınavlar başımızın belası :) Blogunla ilgilen çok şey katar sana, yazmayı bırakmadıkça belli dönemler yazılması da önemli değil ama sürenin uzunluğu çok olmazsa ne mutlu :) Ya oraya kar yağmadı mı? :) Arkadaş Ankara'nın senin adını bir yere vermesi gerek cidden orayı seven nadir insanlardansın :)

      Sil
    4. Ankaranın ayazını duymayan kalmamıştır heralde kar yağmadığı için şu an o ayazı yaşıyoruz :D Ankarayı sevmek için çok sebep var aslında sevdirmesini bilen için :) Sana Ankarayı sevdircem dur bakalım ;D

      Sil
    5. Ayaz, don ve soğuk odalar, çıkalamayan dışarılar. :) Vallaha, Anakara'nın tabela espirisinden sonra Ankara bende siyah bir kent kaldı. Behzat Ç. de sever oldum, diziyi bitirdiler. :) Çok iddalı bir cümle kurdun, bak. Gel sana İstanbul'u sevdireyim, bir vakit yolunu düşürde. :) Gel ki benim İstanbul'la da aram yok ben Rize'yi seviyorum orası cennetim benim, ama sen yolunu düşürürsen İstanbul'u sevdirme Ankara'yı karalama yapabilirim sana. :)

      Sil
    6. Karalatmam Ankarayı !:D Ankarayı sadece iyi kalpli insanlar sever.Anladığım kadarıyla Ankarayı tanıma fırsatı bulamamışsın.Yoksa kesinlikle seveceğine inanıyorum :)

      Sil
    7. Haha bilemem Ankara benim için şuan tamamıyla simsiyah bir arazi :) Artık bakalım nasıl sevdirecen :)

      Sil
  26. Kendime yeni bir ben aramak değil yolculuğum ama kendimi bir başkasında buluşum asosyallik büyük sosyalik katkılı oldu bana böyle güzel bir tanımla içinde yer almak çok Mutlu oldum . İleriye dönük sabrıma destek sustuğun her şeyi dinleyecek bir destek dilerken seni en çok yansıtan tanımlamalarla gerçeğe yönlendirecek 2015 in sonu aşırı katkılı ve umut eklemeli oldu sayende varlığına müteşekkirim ..."cileklireccel"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah ne demek, bu yıl senin yılın olsun bari, öyle düşünelim. Mutluluklar seninle olsun :)

      Sil
    2. bu yıl mutluluğu bekleyenlerin olsun huzura ihtiyacımız var.

      Sil
    3. Aynen umarım sıkıntılarımız az olur. :)

      Sil
  27. Güzel yazı olmuş. İlk defa bu yıl yeni yılda dilek diledim. Ne olacak çoooook merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, dilekler önemli ama bu dileklere çok kaptırmamak gerek. Umarım güzel bir yıl olur istediklerinin kısa sürede gerçekleştiği... :)

      Sil
  28. Yaa şimdi gördüm, çok teşekkür ederim! Yeniden mutlu yıllar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah. Güzel yılların olsun, çok feci derecede güzel olan blogger sahibesi :))

      Sil
    2. Teşekkürler tekrar :)

      Sil
  29. Mim süpermis :))) bir de gerçekten babadan zengin olsam ohooo nasıl gezerim belli değil :)) Benim gezmeler hep cepten :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaah, o zaman siz keseden zenginsiniz. Şaka yapıyorum, ben işin esprisindeyim ama umarım bana da nasip olur. :)))

      Sil
  30. Çok tatliş bi yazı olmuş bence, ben yapabilir miyim bilmiyorum ama:)
    Unutulmadığım içün de ayrıcana sevindim:) Musmutlu yıllar olsun, hepimiz için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, yapıp yapmamak size kalmış, zorunluluğu yok zaten :) Bu yılda waffle unutmazsak, iyi olur aslında. Mutluluklar her daim yanımızda olsun. :))

      Sil
  31. Aaa olmadı şimdi bu listede ben yokum :P valla bende 2017 görebilirsem bir şey istemicem dün bir bugun iki olmasına rağmen 2016 hiç güzel başlamadı devamı da umarım böyle olmaz yoksa kesin akıl hastanesine düşer yolum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında birçok kişi vardı ama kura durumları :) Seneye sende olacan bu listede. :) Benimde hiç iyi başlamadı hiç iyide gitmeyecek gel beraber akıl hastanesine yatalım :))

      Sil
    2. tamam anlaştık iki ay daha bekleyelim ama hemen olumsuzluğa kapılmayalım belki hayat bize de güler :)

      Sil
    3. Yok iyi başlamadıysa iyi olmaz ya çokta hayalci olmamak gerek :)

      Sil
    4. polyannacılığa gerek yok diyorsun yani sanş geldiysen kapımızı tıkla bizide mutlu et çokta gözümüz yok azınada razıyız :)

      Sil
    5. Yıllardır kendi kendimizi kandırmıyor muyuz? Artık gerçekleri görüp, kabullenip öyle yola devam etmeliyiz :)

      Sil
    6. ben an itibariyle kabullendim valla dirensende değişen birşey olmuyormuş anladım :S

      Sil
    7. Vay ikna edebildim. :) Ama sen kabullenme ben karamsar bir herifim bu yüzden bu karamsarlıklar benim için geçerli :))

      Sil
    8. hayat içimi daralta daralta öğretiyor :)

      Sil
    9. Aynen öyle ama karamsarlık kısmı bende kalsın umutları sen yine işlet :))

      Sil
    10. ben işletsemde o benim yanıma ugramıyor :D

      Sil
    11. İş başvurusu yap tamamdır. :) Torpil bulmak gerek. :)

      Sil
    12. torpil bile yetmz bana :D

      Sil
    13. O zaman bunu araştıralım ve sonra üzerinde tartışalım :))

      Sil
    14. panayır alanına çevirdim postunu :) araştırıp tartışsak ne değişir sence?

      Sil
    15. Ben yorum alanını sohbet alanı olarak kullanıyorum :) O kısmı araştırma sonunda görebiliriz şimdi zor :))

      Sil
  32. Değişik olmuş. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  33. Blogunu sonunda ben de keşfettim, ismi çok hoşuma gitti gerçekten :D Bu arada yaratıcı bir mim olmuş, okurken oldukça eğlendim. Biraz geç olsa da, mutlu yıllar dilerim :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, senin içinde güzel, mutlu bir yıl olması temennisiyle. :))

      Sil
  34. bu yeni yıldan bi benim beklentim yok sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı görüşteyim sizle zamanında çok beklenti yükledik zaten bu yılda yüklemeyelim, bakarsınız ters teper iyi şeyler olur. Ama ben standart olarak umarım güzel bir yılınız olur sözünü yineliyorum. Mutluluklar sizi bulsun :))

      Sil
  35. Oo 118 miii ben yorum yazana kadaaar ne kadar çokmuş :D
    ehehe hükümet koalisyon kuramaz ama biz kurarız koalisyon bizim işimiz :P
    Yalnız O koalisyon kurduğun moriposa değil miydi ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hayretler içindeyim, çok şaşkınım cidden :)) Koalisyon sıkıntı değil iktidarı alırız. :)) Yine mi yanlış yazdım ismi acep ama artık bende öyle kodlandın senin ismi doğru yazarsam da yanlış algıla :))

      Sil
  36. Yaaa ben bunu niye yeni görüyoruuum :( cansın sen can!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim can mıyım? :)) Estağfurullah. :)

      Sil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam