15.10.2013

2013 Bumerang Ödüllerinde Bir "Atmaca"

Öncelikle bütün herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Umarım ki bayramın anlam ve öneminin anlaşıldığı mübarek günler geçiririz. Kardeşliği hatırlar, paylaşmayı bir adet haline getiririz. Gelelim esas meseleye... Bundan önceki blog deneyimini saymazsak gerçek anlamada, azıcık profesyonellik anlamında ilk blogger deneyimimi bu blogum da yaşadım. Nerden, nereye geldiğimi, acılarımı, değerlendirmelerimi bu blogda yaşadım, yaşıyorum. ( Daha geliştirmem gereken şeyler var farkındayım.)

Bu sene 3. gerçekleştirilecek olan Hürriyet Bumerang ödüllerinde, Ruhsuz Atmaca blogumla "En Çalışkan Blog" kategorisinde aday gösterilmeye hak kazandım. Genelde yarışmalarda şansım yoktur ama olursa da bu blogun kaderinde farklı bir değişim ve güzel bir dönüşüm olacağının farkındayım. Prestij önemli. 

En Çalışkan Blog Nedir?
• Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken,
• Blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen,
• Yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren,
 • Okuyucularına benzersiz ve özgün araştırmalar sunan,
• Özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsar.

Hürriyet Bumerang Yarışması
Basit Oylama Şekli
Eğer sende bunları kapsadığını düşünüyorsan, Ruhsuz Atmaca'nın biraz daha gelişmesine katkım olsun diyorsan destek olabilirsin... Bunu tek bir oy olarak düşünebileceğiniz gibi, arkadaşlarınıza ileterek "Birlikten kuvvet doğar ya da bir elin nesi var iki elin sesi var" şeklinde destek olabilirsiniz. Oylama ücretsizdir. Tek gereken her cep telefonu bir oy verebiliyor ve fazla kişinin oy vermesi... Oylarınızı bekliyorum...

Bumerang Ödülleri Oy Ver!

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam