26.11.2014

Mim-12

Sevdiğim bloggerlardan belli açılardan öğrencilik kaderimiz bir olan Guguklu Saatten Ninniler  blogunun adını bilmediğim sahibesi garip mimde -benim erkek olduğumu- ojeli mojeli sorularla bizi zan altında bırakmış. Ama ben soruları değiştirerek yanıtlıyorum:

1- Yalnızken ne izler veya okursun?
Bu soru aslında tam bana göre çünkü yaşamsal olarak bu dünyada doğuştan yalnız olduğum için yaptığım her şey bu soruya girer. Ama hani işler,dersler dışında yalnızken ne yaparım denirse; genellikle Leyla ile Mecnun'u izlerim, okuma anlamında da bloggerlara bakarım.

2- Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?
Bu soruya, "kendime ayırdığım zaman ne giyersem o!" şeklinde ironik bir yanıt verir susarım.

3- En sevdiğin deodorant? 
Çevreci bir adamın fazla deodorant sürmem pis kokarım dermişim. Marka vermeyelim, hacı yağı sürüyorum ben, en ağır kokanından...

4- Kendine ayırdığın vakitte ne yer, ne içersin?
Genellikle gofret yer, milli içkimiz ayran içerim, yok ya onu bıraktım, kahve bağımlısıyım onu içerim. Hatta son zamanlarda çarpıntılarım arttı, durumlar kötü...

5- En sevdiğin mum hangisi?
Tütsü mumları, hep yakar yakar kokusuyla kafayı bulurum. Şaka şaka yok öle bir şey, beyaz mumdan başka bir şey bilmem...
Mim
Bir mimdir, iki midir, üç midir ha dört mimdir...
6- Yalnızken dışarıda vakit geçirir misin? 
Genellikle günümün çoğu üniversitede geçer onun dışında, üniversiteden çıkıp çay içmek için akşama kadar boş boş takıldığımız mekanlar mevcut. Bir çayla 5 saati yediğimi bilirim. İçmesek adam kovacak, eee öğrenciyek abey...

7- Tek başına film izlemeye gider misin?
Önceden çokça giderdim ama şimdilerde gidemiyorum, galiba psikolojik toplu takılma mevzusu... En son hangi filme gittin dersen buna bir yanıtım olmaz ama büyük ihtimal Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filmiydi galiba...

8- Eklemek istediğin bir şeyler var mı? Kendine ayırdığın vakitte ne yaparsın? 
Eklemek istediğim bir şey yok canının sağlığı. Mim güzel ama bana göre değil, önümüzdeki mimlere bakcaz artık. Bunun dışında iletişimciyim, ilerde sinemacı olmak istiyorum, yakın zamanda yaptığım genellikle bir senaryo var onun üzerinde çalışıyorum; umarım biter. Onun dışında olduğunca Ruhsuz Atmaca'yı nasıl yararlı ve fonksiyonel yapabilirim derdi.

Mim için bir kez daha teşekkür eder, eğer mimi yapan kız yazıyı okursa matematik olayını unutmaması dileğiyle. Umarım mim okuyanlara bir an olsun keyif vermiştir... Yapmak isteyen herkesi mimliyorum, yaptıktan sonra bana yorum formundan, yada maille bilgilendirme yaparlarsa teşekküre ederim...  

13 yorum:

  1. 2 ve 4 ...
    değişik geldi. Şimdi bu soruları alır, baya absürt cevaplar verirdim bir bayan olarak da, vermeyeceğim. :D
    Hatta ilk satırları okurken, sabah olması sebebiyle galiba, ben erkek biliyordum, kız mıymış, gibisinden düşünce bulutları dolandı kafamın içinde... af buyurun..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa absürd cevaplar bazen güzel oluyor. Yaw mimledim hani tam sorulara bakıyorum, ojeler mojeler, sonra dedim kendi kendime nerde hata yaptım da beni öyle böyle sanıldım. Ama sağolsun sonra düzeltti kendini... :)

      Sil
  2. Mim'i okuyanlardan birine keyif verdi, diğerlerine de vereceğine eminim neredeyse :)
    Atmaca ne yazarsa okunur mod: on ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha çok teşekkür ederim, okunabilmek, okutabilmek çok güzel bir şey inşallah, daha fazla kişiye yarar, daha fazla kişiden yararlanırım... :)

      Sil
  3. Heh yettim geldim o kız olarak adım Büşra bu arada yarışmaya Sakarya' dan katılıyorum. (Adımı vermesemiydim ya gizemli bi hava katmıştın bana naçizane neyse artık)..

    Bak ya hala matematik diyo ama mimi yaptığının hatrına mat işi bende artııkk :)))) Çok teşekkür ederim bu arada yanıtladığın için.. Vee kahve ve Leyla ile Mecnun güzeldiirr ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bahane ile isim gizemini çözdük artık blogunun bir mistik gücü kalmadı yaktım seni... :) Kahve ve Leyla ile Mecnun çarpıntı yapar.
      Hayatımda ilk kez bir işten çıkar sağlamaya çalışıyorum. Kötü biri oldum yaw. Ayrıca matematik olayında beklemedeyim, hahaha :) Ben çok teşekkür ederim, Böşra, her zaman buralardayız... :)

      Sil
  4. Hacı yağı mı didin? Yapma yaw! Ha anladıııım! O otobüsteki kafalar kokudan sarhoş olup yığılıyo olmasın senin omuza? :P ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacı yağı kullanmam ama iyidir bak belli kokular, ağır olanı da vardır, parfümden daha az atmosfere zarar verir belki de hiç :) O kafalar keşke ondan yığılsalar, keşke yığılan kafa bir kızın kafası olsa ah keşke, hayır diğer yanlış anlaşılacaz ondan korkuyorum :)))

      Sil
    2. Haklısın, muhtemelem daha az zararlıdır. Daaa, kız kafası konusu iyiymiş. Hadi inşallah! ;)

      Sil
    3. Napcan züğürt tesellisi, hani olmuşken o olsun bari, öyle yanlış anlaşılayım :))

      Sil
  5. Okurken keyiflendim baya znxnddj. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam