31.12.2012

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Ee artık bir yılı deviriyoruz. Koskoca 365 gün 6 saat geçti. (küsürleri söylemiyorum) Ömrün bir yılı geçti. Ömrümüzden bir ömür daha gitti. Belki çok güldük, belki çok ağladık. İstediklerimizi elde ettik, belkide edemedik. Ne yapmaya çalıştıysak yapmaya çalıştığımızla geçti bu ömür.


2012

Yeni yılın planlamasını yapmak gerek, kısadan öngörmek gerek. Neler olabilir, neler yaşayabilirim. Neler yapabilir, neler kazanabilirim. Yaptığımız bu işe de "Yeni Yıl Öngörüsü" diyebiliriz. Bu öngörüyü hazırlayabilmek için ilk önce geçmişe dönüp, bir yılda "ne yaptım? neler başıma geldi?" tarzı bir öz değerlendirme yapmak gerek.

2012'de yaşadıklarının durumuna göre 2013'e yön vermeli insan. Deneyimlerini bu yıla aktarmalı, onları anı olarak tozlu raflara atmamalı. Onlardan öykünmeli ve yeni yılda onlardan ders çıkarmalı. Sadece yaşanmış bir olay olarak değil, yaşayacaklarına ders olay olarak bakmalı. Geçen bir yıl hayatına neler katmış, hayatından neler almış bunları bilmeli ve yeni yılda bunların olmasına izin vermemeli.

2013

2012'nin Temmuz ayı Ruhsuz Atmacanın doğuş yılıydı. Bu yüzden bu yıl benim için önemli ve değerli bir yıl olacak. 2012 bakıldığında son gününe kadar hareketli bir yıl oldu. "Ya tutarsa denilen" ama mayalanmayan bir yıl oldu. Benim içinde pek iyi bir yıl geçirmesem de, iyi deneyim kazandığım bir yıl oldu. Bence sizde geçen bu yılın muhasebesini kısada olsa bir yapın ve önümüzdeki yılın size ne getireceğinin bir değerlendirmesini yapın. Ruhsuz Atmaca Yeni Yılınızı Kutlar, Nice Sağlıklı ve Güzel Yıllara...

Ruhsuz Atmaca

3 yorum:

  1. Yeni yılınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Sizinde yılbaşınız kutlu olsun. Güzel ve hayırlı şeylere vesile olur inşallah...

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
*Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa İletişim Formunu kullanın.

Reklam